Skip to Content

Hallingcast AS 📎

La oss introdusere deg til Hallingcast, eit kreativt byrå som har meir sprudlande entusiasme enn ein boks med fersk brus!

Sidan vår fødsel i 2004 som Utforming Medhus ENK, har vi utvikla oss til å bli større, sterkare, og meir kunnskapsrike enn nokon gong før. Vårt team strekk seg frå Norge til Ukraina, og me samarbeider med dei beste frilansarane for å sikre at du får eit resultat som får deg til å glise breiare enn ved synet av eit nystekt skillingsbolle.

Men det er ikkje alt. Hallingcast har også eit sterkt nettverk av ressursar og kreative medspelarar, og eit profesjonelt styre som hjelper oss med å navigere i den kreative jungelen. Og området vårt er bredt, frå webdesign til fotografering, og alt det andre. Kort sagt, vi har deg dekka frå A til Ø.

Så, er du klar for å bytte ut regnværsdagane med ein regnboge av kreativitet? Med Hallingcast ved roret, er din neste prosjekt ikkje berre sikker, men også strålande lysande. Ikkje glem paraplyen - det ser ut til at det regnar fargerike idéar!